vineri, 26 aprilie 2013

Text argumentativ despre educaţie

      Scrie un text argumentativ, de 15-30 de rânduri, despre modul în care educaţia primită în şcoală influenţează devenirea ulterioară a tinerilor.


      După părerea mea, educaţia primită în şcoală are un rol extrem de important în devenirea ulterioară a tinerilor, deoarece aceasta modelează caracterul elevilor.
      În primul rând, educaţia primită în şcoală, alături de educaţia oferită de părinţi, are un rol major în dezvoltarea caracterului, a personalităţii şi, în special, a comportamentului în societate.
      În al doilea rând, educaţia primită în şcoală nu are mereu efecte benefice în devenirea ulterioară a tinerilor, deoarece, atunci când această educaţie diferă de cea oferită de părinţi, tânărul devine confuz şi, din instinct, alege să respecte educaţia oferită de părinţi, astfel ignorând-o pe cea oferită în şcoală.
      În concluzie, putem admite că educaţia primită în şcoală are o influenţă majoră în devenirea ulterioară a tinerilor şi fără aceasta, încă ne-am mai afla în epoca de piatră.

23 de comentarii:

  1. in mod normal dupa fiecare argument se lasa si un exemplu concret.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i neaparat pentru clasa a 7-a deoarece,eu am folosito acum in a 9-a si am luat nota 10,deci practic este super buna,ii multumesc ce-lui care a facuto

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i neaparat pentru clasa a 7-a deoarece,eu am folosito acum in a 9-a si am luat nota 10,deci practic este super buna,ii multumesc ce-lui care a facuto

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi dau seama ce profesori aveti daca luati 10 pe asta..eu am luat 4 asa ca nah..panarama, dezolvta, bagai exemple, respecta structura, scrie 2 argumente, ai doar 1 ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi dau seama ce profesori aveti daca luati 10 pe asta..eu am luat 4 asa ca nah..panarama, dezolvta, bagai exemple, respecta structura, scrie 2 argumente, ai doar 1 ..

    RăspundețiȘtergere
  6. LoL ce ratati :))) asta e sa va inspirati nu sa copiati ... dar mna csf ? n ai csf

    RăspundețiȘtergere
  7. LoL ce ratati :))) asta e sa va inspirati nu sa copiati ... dar mna csf ? n ai csf

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai un argument si un contra argument :|

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau un text argumentativ despre necesitatea pedepsei intr-un demers didactic va rog frumos ajutati-ma

    RăspundețiȘtergere
  10. E destul de ok nima ca e prea scurta si argumentele nu sunt destul de bune

    RăspundețiȘtergere
  11. Porcarie:ai repetat (devenirea ulterioara a tinerilor) de 3 ori :/

    RăspundețiȘtergere
  12. Mulțumesc celui care a făcut acest text despre educați mam inspirat unpic și am luat nota 10

    RăspundețiȘtergere